NU ER “STANDUP” HER! Den ergonomiske arbejdspladsmåtte.  >>
FORTSÆT TRÆNINGEN på kontoret – stå op, mens du arbejder!  >>
GÅ NED I VÆGT –  endnu en fordel ved at stå op og arbejde!  >>
LÆS OM, hvordan vi bliver syge og lever kortere, fordi vi sidder for meget >>

SMARTE ARBEJDSPLADSMÅTTER Du behøver ikke vælge imellem at have joggingsko på eller at få ondt i fødderne, når du står op på arbejdet!  “StandUp!” er en smart, ergonomisk arbejdspladsmåtte, som fordeler belastningen på fødderne.  Du kan stå fodrigtigt med almingelige sko.  Starten på et nyt, bedre arbejdsliv er bare godt en 1 cm!  Skub stolen væk, og læg måtten der.  Skub måtten ind under bordet, når du har brug for at sidde ned lidt.

GÅ NED I VÆGT Al energi, som vi skovler i os, skal enten forbruges eller lagres i fedtdepoter. Faktum er

at vi forbruger op til tre gange mere energi, hvis vi står op i stedet for at sidde ned. Det er ganske enkelt sådan, at når du står op, så bevæger du dig, og hver bevægelse forbruger energi. Under-
søgelser viser at personer som står op, for-
brænder betydeligt flere kalorier end dem som sidder ned. At stå op 3 timer om dagen i et år, kan sammenlignes med en kalorieforbrænding svarende til 10 maratonløb! Anvendt vores App til at måle din egen kalorieforbrænding.

STÅ OP, OG LEV LÆNGERE Du arbejder, mens kroppen hviler. Otte timer om dagen eller endnu mere. Så meget stillesiddende arbejde er svært at kompensere for med nogle øvelser på motionscentret.

Nu får hverdagsmotion oprejsning som det vigtigste middel i kampen mod overvægt.  Den som kan holde til at stå op på arbejdet, kan også holde til at bevæge sig i fritiden.  Kom i gang nu!

FAKTA & FORSKNING Når du sidder ned i lang tid, daler forbrændingen, mens blodfedt og blodsukker stiger.  Risikoen for overvægt, diabetes, højt blodtryk, hjerte-/karsygdomme og kræft øges.  Følgerne er skræmmende tydelige:  et stillesiddende liv er blevet en almindelig årsag til for tidlig død i den vestlige verden.  At sidde for meget og de sygdomme, det kan medføre, (“siddesyge”) er ganske enkelt livsfarligt.  Men det er også nemt at gøre noget ved det.  Rejs dig op.

Matting AB, Naverland 1 C-D, DK-2600 Glostrup. Østre Allé 6, 9530 Støvring Danmark. Tlf.: 39 30 08 02. Email: info@matting.dk